Rester av en gedigen fugl

i pinsa stekte vi endelig den svre kalkunen som hadde ligget i fryseren siden fr jul. Med kun to middagsgjester ble det litt rester. Det vil si: ganske mange porsjoner med rester.

De to siste dagene har vi brukt opp den frste fryseposen med kalkunkjtt. Det ble bde salat og pizza.

Til salaten tok vi i bruk en annen etterlevning fra jula. Coopen har endelig kjrt juleansjosen ut p halv pris, og da ble det kjpe en boks. To ansjoser ble fint filetert, og hakket opp til g i Cesar-dressingen. Den ble laget ved piske to eggeplommer sammen med en god dsj olje, ei spisekje dijon-sennep, sitronsaft og ansjosene.




Salaten bestod av blanda salatblader, tomat, rdlk, baconbiter, krutonger og rikelig med kalkunkjtt.




Men det var fortsatt kalkun igjen i posen. S da ble det pizza i dag. Hadde kjpt noen sm-pizzabunner som l i frysen. De ble tatt opp. Og s renska vi litt opp blant andre rester: to skinkeskiver, en choricosnabb, noen cherrytomater, salami, rdlk og en nektarin som l og ble myk.



Enda ligger det tre tilsvarende resteposer i frysen. S det er en sjanse for at julekalunen varer helt til neste jul.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Verden er rik p smaker, og liver er for kort for Toros jegergryte.

Kategorier

Arkiv

hits