mars 2015

«Kveithau» eller «Helligfiskhode» - uansett verdt «å lessa ferr»

Jeg nærmer meg 50 år, har levd stordelen av livet mitt på ei øy, men hadde inntil i dag til gode å smake den påståtte delikatessen kveithau. Vokste opp på 70-tallet i en hustand hvor det ble serve...

Tyve timer i ovnen

De har en tendens til å bli liggende i fryseren ett år, og dukke opp når det skal finnes plass til nytt hjorteslakt: posene merket suppekjøtt. Det er de ukurante stykkene. Har kokt hjortesodd en ga...

Trond og Marit Oliva tester: Very Cherry jelly belly-brus

ÅÅÅ, for en herlig farge. Og med merke om at den kun inneholder cane sugar. Skikkelig søtbrus, med andre ord. Har vært en tur i utlandet, og som seg hør og bør i utlandet må jeg sjekke om jeg fi...
Verden er rik på smaker, og liver er for kort for Toros jegergryte.

Kategorier

Arkiv

hits